25,610,633 opinii

5,181 marek
457,840 produktów
Maszyny do szycia
Diplotop – porównanie produktów - gromadzi opinie i testy użytkowników JANOME 2018SDzięki nieocenionej bazie danych, 77 opinii o Maszyny do szycia JANOME 2018S, Diplotop porównuje Maszyny do szycia JANOME 2018S z jego konkurentami, aby wybrać najlepszy produkt.

Linki sponsorowane

Pobierz przewodnik lub podręcznik użytkownika dla JANOME 2018S.

Szukaj
Marka lub producent:
Nazwa produktu :

Wszystkie numery referencyjne Maszyny do szycia - JANOME
Najlepsze produkty Maszyny do szycia - JANOME
Lista marek i producentów
BERNINA
BROTHER
CHROMEX
ELNA
HUSQVARNA-VIKING
JANOME
PFAFF
SINGER
TOYOTA
Znajdź najlepsze produkty
Pralki
Suszarki
Zmywarki do naczyń
Żelazka
Odkurzacze
Maszyny do szycia
Golarki
Depilatory
Kuchenki
Mikrofalówki
Ekspresy do kawy
Płyty grzewcze
Wypiekacze chleba
Lodówki
Zamrażarki
Lodówki do wina
...
wysoka wydajność Niezawodność
Łatwość obsługi Wart swojej ceny

Opinia o JANOME 2018S

Użytkownicy nie mają szczególnych problemów z obsługą JANOME 2018S.Użytkownicy uważają produkt za względnie nietrwały., Ale nie wszyscy tak uważają. Jeśli masz wątpliwości lub potrzebujesz pomocy, forum Diplofix pomoże Ci wybrać między JANOME 2018S i innymi produktami.

Zdaniem nabywców, produkt jest bardzo wydajny., Użytkownicy w większości się z tym zgadzają. Przeciętny Kowalski uznał, że produkt wart jest swojej ceny Unikniesz niemiłych niespodzianek, jeżeli obejrzysz instrukcję dla JANOME 2018S przed zakupem.
Linki sponsorowane

Łatwość obsługi
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy 2018S jest łatwy w użyciu?

77 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że JANOME 2018S jest bardzo łatwy w obsłudze.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

12633102410828
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.23
= 2.97

Przeciętny wynik wynosi 7.23, a średnia różnica 2.97.
wysoka wydajność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy 2018S jest bardzo wydajny?

77 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że JANOME 2018S jest w swojej kategorii na najwyższym poziomie technicznym, oferuje najwyższą jakość lub możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

11246746141121
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.31
= 2.61

Przeciętny wynik wynosi 7.31, a średnia różnica 2.61.
Niezawodność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy 2018S jest solidny i wytrzymały?

77 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uważasz JANOME 2018S jako produkt bardzo solidny, który będziesz mógł używać długo zanim się uszkodzi.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

11374667111120
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.09
= 2.73

Przeciętny wynik wynosi 7.09, a średnia różnica 2.73.
Wart swojej ceny
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy 2018S ma dobry stosunek ceny do jakości?

77 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uznajesz produkt za niedrogi w porównaniu do jego możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

22262626111424
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 7.40
= 2.86

Przeciętny wynik wynosi 7.4, a średnia różnica 2.86.

Skontaktuj się z Diplotop
Główne marki
Najlepsze produkty
Produkty są oceniane regularnie
Nowe produkty
Mapa strony
Rss
Odniesienia zaczynające się na literę A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

All rights reserved.
Użyte znaki towarowe i loga graficzne oraz treści są własnością odpowiednich firm, instytucji czy osób prywatnych.