25,610,633 opinii

5,181 marek
457,840 produktów
Maszyny do szycia
Diplotop – porównanie produktów - gromadzi opinie i testy użytkowników JANOME 2002Dzięki nieocenionej bazie danych, 69 opinii o Maszyny do szycia JANOME 2002, Diplotop porównuje Maszyny do szycia JANOME 2002 z jego konkurentami, aby wybrać najlepszy produkt.

Linki sponsorowane

Pobierz przewodnik lub podręcznik użytkownika dla JANOME 2002.

Szukaj
Marka lub producent:
Nazwa produktu :

Wszystkie numery referencyjne Maszyny do szycia - JANOME
Najlepsze produkty Maszyny do szycia - JANOME
Lista marek i producentów
BERNINA
BROTHER
CHROMEX
ELNA
HUSQVARNA-VIKING
JANOME
PFAFF
SINGER
TOYOTA
Znajdź najlepsze produkty
Pralki
Suszarki
Zmywarki do naczyń
Żelazka
Odkurzacze
Maszyny do szycia
Golarki
Depilatory
Kuchenki
Mikrofalówki
Ekspresy do kawy
Płyty grzewcze
Wypiekacze chleba
Lodówki
Zamrażarki
Lodówki do wina
...
wysoka wydajność Niezawodność
Łatwość obsługi Wart swojej ceny

Opinia o JANOME 2002

Użytkownicy słabo ocenili JANOME 2002 w kategorii przyjazności dla użytkownikaUżytkownicy uważają produkt za względnie nietrwały., Ale użytkownicy nie są jednomyślni. Jeśli chcesz się upewnić, że JANOME 2002 spełnia wszystkie Twoje wymagania – wykorzystaj doświadczenie innych użytkowników Diplofix.

Według użytkowników produkt jest wydajny., Użytkownicy w większości się z tym zgadzają. Użytkownicy uznali, że produkt wart jest swojej ceny Znajdziesz odpowiedź na wszystkie pytania w instrukcji dla JANOME 2002 (informacje, specyfikacje, rozmiar, akcesoria, itp).
Linki sponsorowane

Łatwość obsługi
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy 2002 jest łatwy w użyciu?

69 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że JANOME 2002 jest bardzo łatwy w obsłudze.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

2146581281058
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 6.09
= 2.59

Przeciętny wynik wynosi 6.09, a średnia różnica 2.59.
wysoka wydajność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy 2002 jest bardzo wydajny?

69 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że JANOME 2002 jest w swojej kategorii na najwyższym poziomie technicznym, oferuje najwyższą jakość lub możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

22235111281275
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 6.19
= 2.43

Przeciętny wynik wynosi 6.19, a średnia różnica 2.43.
Niezawodność
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy 2002 jest solidny i wytrzymały?

69 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uważasz JANOME 2002 jako produkt bardzo solidny, który będziesz mógł używać długo zanim się uszkodzi.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

20536119812310
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 6.25
= 2.56

Przeciętny wynik wynosi 6.25, a średnia różnica 2.56.
Wart swojej ceny
Użytkownikom zadano następujące pytanie:

Czy 2002 ma dobry stosunek ceny do jakości?

69 użytkowników odpowiedziało na pytania i oceniło produkt w skali od 0 do 10. Ocena 10/10 oznacza, że uznajesz produkt za niedrogi w porównaniu do jego możliwości.

Opinie (surowe wyniki) są przedstawione na poniższym wykresie:

3042496141458
012345678910

Jeżeli pozostawisz kursor nieruchomo nad kolumną przez kilka sekund, zobaczysz ilu ludzi zagłosowało na wynik widoczny w osi poziomej.

Dane statystyczne:

= 6.46
= 2.53

Przeciętny wynik wynosi 6.46, a średnia różnica 2.53.

Skontaktuj się z Diplotop
Główne marki
Najlepsze produkty
Produkty są oceniane regularnie
Nowe produkty
Mapa strony
Rss
Odniesienia zaczynające się na literę A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

All rights reserved.
Użyte znaki towarowe i loga graficzne oraz treści są własnością odpowiednich firm, instytucji czy osób prywatnych.